2012. szeptember 3., hétfő

2012 szeptember 3.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle
2012 szeptember 3.


A TROMBITA, BILL BURNS:
Sokan elkedvetlenedtek a népem közül, mert nem jutottak még el arra a helyre az értelem és az erő terén, ahová azt gondolták, hogy eljutnak. De az Úr azt mondja ma, hogy ne hagyjátok tovább, hogy az elkedvetlenedés hátráltasson benneteket, és keljetek fel új hittel! Mert valóban, új időszak van és egy új nap. Az Én irgalmam és jóságom megújult, és friss módon fog rátok szállni. Engedjétek, hogy a Szellemem elmossa a kiábrándulást, az elkedvetlenedést és a csüggedést. Engedjétek, hogy a Szellemem rátok szálljon, úgy mint a galamb, és engedjétek, hogy megújítson benneteket, felbátorítson és megszabadítson a sötétség erőitől. Ezt azért mondom, hogy elérjem azt, hogy együttműködjetek Velem ebben a folyamatban. Mert egyedül nem tudom végigvinni; szükségem van az Igének való engedelmességetekre, mondja az Úr.
Hóseás 6:1-3 Jertek, térjünk vissza az Úrhoz, mert Ő szaggatott meg és Ő gyógyít meg minket; megsebesített, de bekötöz minket! Megelevenít minket két nap múlva, a harmadik napon feltámaszt minket, hogy éljünk az Ő színe előtt. Ismerjük hát el, törekedjünk megismerni az Urat. Az Ő kijövetele bizonyos, mint a hajnal, és eljön hozzánk, mint az eső, mint a kései eső, amely megáztatja a földet.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Most szilárdítalak meg a békesség és erősség helyén. A hit stabilitásának a fázisába lépsz be most, ha hajlandó vagy elfogadni azt, és ha bejössz egy csendes helyre, ahol bizalom és elhatározás van benned arra, hogy mindent átvegyél, amire szükséged van, mondja az Úr. Szánd arra a szíved vágyakozását, hogy úgy keress Engem, mint a rangsorban az elsőt. A napok tele vannak gonoszsággal, de akik igazak --tiszták a Bárány vére által-- örvendezni fognak.
Zsoltárok 42:1 Mint a szarvas kívánkozik a folyóvizekre, úgy kívánkozik az én lelkem hozzád, oh Isten!