2012. szeptember 17., hétfő

2012 szeptember 17. A DEMARKÁCIÓS VONAL ÉS A HÍVÓ SZÓ!

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle
2012 szeptember 17.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Az Úr ezt mondja:
"Egy demarkációs vonalat húzok, amely elválasztó határt alkot a múlt és a jelen között. Vonalat húzok az igazságosság és az istentelenség, világiasság közé, és ezután bizonyos dolgokat, amit tenni szoktatok, mondani szoktatok, vagy gondolni szoktatok, nem tűrök el, és ezek mostantól át fogják hágni a lelkiismereteteket, és satnyává teszik a szellemi növekedéseteket.

Hívlak titeket, Én népem, hogy jöjjetek ki Titok Babilonból, a képmutató vallásoskodás helyéről, és tisztátalant ne érintsetek.

2 Korinthus 6:16-17 Vagy mi egyezése Isten templomának a bálványokkal? Mert ti az élő Istennek temploma vagytok, amint az Isten mondotta: Bennük lakozom, és bennük tábort járok; és leszek nékik Istenük, és ők én népem lesznek. Annakokáért menjetek ki közülük, és szakadjatok el, azt mondja az Úr, és tisztátalant ne illessetek; és én magamhoz fogadlak titeket.

Úgy neveznek majd titeket, hogy "Szentség az Úrnak". Ez lesz a nevetek.

Jeremiás 2:3 Szentsége Izráel az Úrnak, aratási zsengéje; akik esznek belőle, mind megbűnhődik, veszedelem jön rájuk, mond az Úr.

Megerősítelek titeket és megnövelem a hiteteket. Ez fog történni, ahogy látni fogjátok a természetfeletti munkámat, ami letagadhatatlan lesz. Nem fogjátok többé a kételkedés és hitetlenség hazugságait mondani, arról, hogy Én mit fogok vagy mit nem fogok cselekedni, és nem fogtok többé szégyent hozni a királyságomra.

Annak van az ideje, amikor haladni kell, és nem visszavonulni; előre menni és nem visszaesni. Emelkedjetek fel a teljes mértékű teljesítőképességetek szintjére, és legyetek az a haderő, amellyel számolni kell, amint hatalommal átvonulok rajtatok, hogy demonstráljam az Én akaratomat.

Egy hívó szó járja át a földet, hogy felébressze a szellemben alvókat. Tömegek vannak, akik álomba merültek. Sokan forgolódtatok szunnyadásotok közben, és nem ébredtetek fel teljes mértékben a szellemi teljesítőképességetekre.

Róma 13:11-12 Így tegyetek, hiszen ismeritek a mai időket. Itt az óra, hogy fölébredjünk álmunkból. Hiszen üdvösségünk közelebb van, mint mikor hívők lettünk. Múlóban az éjszaka, a nappal közel. Vessük le hát a sötétség tetteit, s öltsük magunkra a világosság fegyvereit.

Efézus 5:14 Azért mondja: Ébredj alvó! Kelj életre a halálból s a Krisztus világosságod lesz!

Gyertek elő a lelketek sötétségéből! Ezek az idők megkövetelik tőletek, hogy érzékenyek legyetek a szellemi atmoszférátokra és környezetetekre. Ne adjatok többé belépési lehetőséget az ellenségnek, és egyetlen helyet sem, ahol uralkodhat a körülményeitekben. Hadd szilárdítsalak meg titeket a világosságban és az igazságban, minden területen.

Kiterjesztem a felismerőképességeteket, hogy világosabban lássatok és értsetek, amikor háborúba mentek az ellenség haderői ellen. Ti világító fény vagytok a sűrű sötétség közepette. Miközben nagyobb szellemi meglátásokat kerestek, a királyság titkai lángra lobbantják a szíveiteket izgalommal és csodálattal.

Példabeszédek 25:2 Istennek dicsőség elrejteni a dolgot; a királyoknak dicsőség kikutatni a dolgot.

Az eddigi hatékonyságotok a királysági célok kimunkálásában és képviselésében el fog halványulni ahhoz képest, amit az előttetek álló napokban fogtok tenni. Hatványozottan fog növekedni az ismeret, a bölcsesség és a kijelentés, ahogy még nagyobb magabiztossággal mentek tovább az Én célkitűzéseim megvalósításáért", mondja az ÚR.