2012. augusztus 17., péntek

2012 augusztus 16 és 17

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle
2012 augusztus 16 és 17


2012 augusztus 16:

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Csendesedj le, és ne reagáld túl a csüggesztő híreket vagy azokat a dolgokat, amik betolakodnak az életedbe, és fenyegetést jelentenek a nyugalmadra. Ápold magadban a békességet, miközben folyamatosan reagálsz a bonyolult vagy a megpróbáltatást jelentő helyzetekre. Meg kell tartanod magadat a szellemi sodrásban, a hitben és a békességben. Utasítsd vissza a félelem minden kísértését. A csüggedés megöli a kenetedet és a Bennem való stabilitásod helyét, mondja az Úr.

Ésaiás 26:20 Menj be népem, menj be szobáidba, és zárd be ajtóidat utánad, és rejtsd el magad rövid szempillantásig, míg elmúlik a bús harag!

- - -

2012 augusztus 17:


APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:

Állj meg határozottan, és utasítsd vissza azt, hogy mások negatív hozzáállása kontrolláljon téged! Az ellenség a keserűséget fogja használni arra, hogy megfertőzzön téged, és mindazt, amit az megérint. Őrködnöd kell, és nem szabad hagynod, hogy a nézeteltérés és a szembeszegülés hátráltassa a céljaimat benned és körülötted. Súlyos helyzetbe kerülnek, akik nem hajlandóak abbahagyni azt, hogy megfertőzzék a légkört és megoltsák a Szellememet, mondja az Úr.

Zsidókhoz írt levél 12:15 Ügyeljetek arra, hogy az Isten kegyelmétől senki el ne hajoljon, hogy a keserűség bármely gyökere felnövekedve zavart ne okozzon, és sokakat meg ne fertőzzön.