2012. július 4., szerda

Szellemi földrengés a Közel-Keleten

Szellemi földrengés rázza meg a Közel-Keletet,
ahogy a Szent Szellem "tűzbe hozza" a dolgokat


A Breaking Christian News összefoglalója a CBN News weboldalán megjelent beszámolóról.

Teresa Neumann - 2012 július 4.

"Egyetlen kormány, egyetlen vezető sem tudja megállítani a közbenjárást az egész világon. Ezért nekünk, mint hívőknek, imádkoznunk kell, hogy Isten továbbra is erőteljesen terjessze ki az Evangéliumot a föld legvégső határáig." Tim Doyle


(Izrael, Jeruzsálem) - Miközben néhány évvel ezelőtt a Mekkába vezető Hadzs zarándoklaton vett részt, Ali (akinek a vezetéknevét nem áruljuk el), Jézussal találkozott álmában.

"Jézus először megérintette a homlokomat az ujjával", mondta. "Majd miután megérintett, azt mondta: 'Hozzám tartozol.'"

"Úgy döntöttem, hogy nem járom végig a Hadzs zarándoklatot" tette hozzá Ali. "Kerül amibe kerül, azt a Hangot fogom követni."


Egy CBN beszámoló szerint, Ali bizonysága az egyik azok közül, amelyek a "More Than Dreams" (Több mint álmok) című dokumentumfilmben szerepelnek.

Az e3 Ministries szolgálója, Tim Doyle azt mondta: "Az egész Közel-Keleten hallunk álmokról és látomásokról. Olyan emberekről is szoktunk hallani, akik még csak nem is gondoltak addig Jézusra úgy, mint Megváltóra ... ezek az emberek újra és újra álmokat látnak."

Doyle szavait idézve arról írnak, hogy a Közel-Keleten folyamatban levő forradalom mögött egy szellemi földrengés van. "Ember!" folytatja Doyle, "ahogy a dolgok elkezdenek tűzbe jönni ... a Szent Szellem még erőteljesebben munkálkodik."

- - - - -
Források:
Fordítás: Országh György