2012. július 2., hétfő

Örömhír és buzdítás

Kedves Olvasók és Támogatók!

Szeretném kifejezni a köszönetemet mindenkinek, aki akár névvel, akár névtelenül támogatja ezt a szolgálatot, amit a blogon láthattok, és amit, a hírlevélre regisztrált olvasókkal együtt, akár emailben, akár közvetlenül a blogon, valamint a facebookon, és más weboldalak által is, általam ismert és ismeretlen önkéntes terjesztők által is, naponta összesen több százan olvasnak és épülhetnek belőle, buzdítást, megerősítést és vigasztalást vehetnek a Szent Szellem aktuális munkája által! A Mennyei Atyánké és az Úr Jézus Krisztusé legyen minden dicsőség mindezért!

Szeretném azt az örömhírt megosztani veletek, hogy Isten megindította az adakozók szívét, és látható és érezhető, hogy ha ez így folytatódik, akkor az az álom, amit Isten adott, hogy ez a szolgálat akadálytalanul működhet, sőt fejlődhet is hosszútávon, meg tud valósulni!

Jelenleg is több olyan fordítói munka folyik, amit kisebb-nagyobb mértékben támogatni tudnak Istentől erre indított emberek. A célzott támogatások, valamint az időről-időre érkező adományok által azt bizonyítjátok, hogy tapasztaljátok és tudjátok, hogy Isten közvetlenül munkálkodik a személyes életetekben és az Ő eklézsiája életében mindezekkel az áldásokkal. Szeretném külön kiemelni, hogy mindenkinek köszönöm az imatámogatást is, mindazoknak, akik a szívükön hordozzák ezt a munkát, nagyon köszönöm, az Úr áldjon meg és erősítsen meg benneteket!

Dicsekedik lelkem az Úrban; s hallják ezt a szegények és örülnek.
Dicsőítsétek velem az Urat, és magasztaljuk együtt az ő nevét!
Megkerestem az Urat és meghallgatott engem, és minden félelmemből kimentett engem.
A kik ő reá néznek, azok felvidulnak, és arczuk meg nem pirul.
Ez a szegény kiáltott, és az Úr meghallgatta, és minden bajából kimentette őt.
Az Úr angyala tábort jár az őt félők körül és kiszabadítja őket.
Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, a ki ő benne bízik.
Féljétek az Urat, ti szentjei! Mert a kik őt félik, nincs fogyatkozásuk.
Az oroszlánok szűkölködnek, éheznek; de a kik az Urat keresik, semmi jót sem nélkülöznek.
Zsoltárok 34:3-11