2012. július 11., szerda

Nagy mennyiségű aranyat találtak

A Breaking Christian News az Israel National News cikkére hivatkozva beszámol róla, hogy a múlt héten egy ásatáson nagy mennyiségű aranyat találtak Izraelben.

[illusztráció]

Ez az egyik legnagyobb arany lelet, amit az országban valaha találtak. A július elején talált kincs több mint 100 arany érméből áll (és több mint 100.000 dollárra becsülik az értékét), amit egy, a keresztes hadjáratok idején folyó csata helyszínén rejtettek el. A helyszínen már 30 éve folynak az ásatások.

Eddig a hír --- Ami a hírről eszembe jutott: igenis érdemes hinni Isten ígéreteiben: ha azt mondta, hogy nekünk adja a "rejtekhelyek gazdagságát", akkor kitartóan kell alkalmazni a bibliai útmutatásokat ("kérjetek ..." "keressetek ..." "zörgessetek ..." "adjatok ..."), mindezt hittel párosítva, és Jézus tanítása alapján ennek meglesz az eredménye!

"Adjatok, s nektek is adni fognak, igaz mértékkel, megnyomottan, megrázottan túlöntik majd az öletekbe. Mert amely mértékkel ti mértek, nektek is azzal mérnek vissza." (Lukács 6:38)

"Én is azt mondom nektek: kérjetek és adni fognak nektek, keressetek és találni fogtok, zörgessetek, megnyitnak majd nektek. Mert mindenki kap, aki kér; talál, aki keres; és a zörgetőnek meg fognak nyitni." (Lukács 11:9-10)


O.Gy.