2012. július 31., kedd

2012 július 31.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle
2012 július 31.


A TROMBITA, BILL BURNS:
Keljetek fel, Én népem, a hit megszólaltatásával, és higgyetek! A mostani üdvrendi időben egy királyi papságot hozok elő, amely a korszak végére volt megprófétálva. Előjönnek, és hatalmas kézzel uralkodnak. Nem rettennek meg semmitől. Nem bontják meg a soraikat, mert az Úr látását kapták meg, és a Szentséges kenete nyugszik rajtuk, amitől úgy futják meg a pályát, hogy győzzenek. Ez az a felhatalmazás, amit ebben az időben bocsátok ki. Csak higgyetek, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Nagyon figyeljetek, gyermekeim! Az ellenség támadást indított ellenetek, ami frusztráltságot eredményez, az erőtlenség, a félelem és a csüggedés szellemei által. Az erőtlenség azt fogja éreztetni veletek, hogy valamilyen módon áldozat lettél, a félelem rettegésbe visz, a csüggedés pedig kétségbeesettségre vezet. Azt szeretném, hogy észrevegyétek, hogy ez érzelmi kiszáradást okoz. De Én hatalmat adtam nektek, hogy kiűzzétek ezeket a démonokat, és leállítsátok ezt az ellenetek irányuló ostromot. Keljetek fel ebben a hatalomban, és a szellemi területen tegyétek meg, amit tennetek kell, mondja az Úr, és Én elhozom a helyreállítást és a felépülést.
ApCsel 3:19 Térjetek hát más felismerésre, és forduljatok meg, hogy vétkeiteket kitörölhesse, hogy az Úrnak orcájától eljöhessenek a felüdülés időszakai.