2012. június 17., vasárnap

Mennyei Projekt

MENNYEI PROJEKT FELHÍVÁS

Tisztelt Olvasóim!

Az Úr a szívemre helyezett egy folyamatot, aminek a kivitelezésében az Ő kegyelmével együttműködve szándékozom részt venni. Ennek a munkálkodásnak a célja az, hogy az Úr megismertesse Magyarországon és azon túl is a magyarul beszélő emberekkel azokat a mennyei igazságokat, amelyeket a világ különböző részein kezdett kijelenteni a szolgáinak. Ezek között vannak angol nyelvű könyvek bizonyságtételekről és tanításokról, amelyeknek a lefordítását helyezte elém az Úr (Kat Kerr több kötete, Dennis Walker, videón bizonyságok, stb.). Emellett ugyanilyen céllal fognak különböző szolgálatok működni az interneten is és Magyarország területén is. Mindez a magyar eklézsia szellemi megújulásának és hatékony bizonyságtételének a mostani, aktuális időszakát hozza magával, soha nem látott módon. Hívlak, hogy csatlakozz ebbe a munkába!

Arra kérlek benneteket, hogy akinek a szívére helyezi az Úr, legyen az Úr munkájának és céljainak a támogatója ezekben a dolgokban. Kikre van szükség:

  • akik hittel és vágyakozással imádkoznak és közbenjárnak ezeknek a céloknak a megvalósulásáért
  • akik anyagilag támogatják ezeknek a munkáknak az akadálytalan megvalósulását
  • akik a Szent Szellem vezetése alapján ezekkel a célokkal a szívükben akarnak tevékenyen munkálkodni
A munka szervezője nem én vagyok, hanem az Úr Jézus Krisztus, ezért sem én sem más emberi főnöke nincsen, csak kinek-kinek az Úrtól kapott feladata, feladatköre, különböző szolgálatokkal, szeretetben és alázatban. Ezt a felhívást azért teszem, hogy elhangozzék a kiáltó szó, és akiket elhívott az Úr, meghallják és megelevenedjenek. Ahogy az Úr vezet, vegyük fel a kapcsolatot egymással, és támogassuk egymást szellemben és amilyen módon az Úr indít. Én magam jelenleg önálló szolgálatot végzek, más szolgálatoktól függetlenül, de baráti kapcsolatban vagyok több testvérrel is, és nyitott vagyok bárkivel az együttműködésre Jézus tanításainak az útját követve.

Miért és hogyan működik az anyagi támogatás?

Nagyban függ a munka anyagi támogatásától, hogy a magyar keresztények megismerhetik-e ezeknek a kinyilatkoztatásoknak a magyar fordítását, és ha egyáltalán igen, akkor mikor. Isten országában természetes szempont, hogy méltó a munkás a maga jutalmára. 

Boldogok akik éhezik és szomjazzák az igazságot!

Ha anyagi támogatást helyez a szívedre az Úr, buzdítalak, hogy kezdd el, akár jelentéktelennek tűnő összeggel. (Vannak már ilyen támogatók is!) Ez a munkálkodónak is nagyon fontos (jelen esetben egyelőre nekem, de hiszem, hogy lesznek más fordítók is stb), valamint neked is fontos, mert Isten, az Ő Igéje szerint, a mozgatott, beforgatott pénzt áldja meg.

Gyere és vegyél részt a magyar eklézsia hatékony bizonyságtételének a feltámadásában!

Dániel 11:32b ... az a nép, aki ismeri Istenét, az felbátorodik és cselekszik.

Küldj üzenetet ide kattintva | Támogatási infókért kattints ide