2012. május 7., hétfő

Youcef ügyvédjét börtönbe zárják (bejegyzés frissítve)

Mohammad Ali Dadkhah, aki Youcef Nadarkhani ügyvédje, kilenc év börtönbüntetést kapott Iránban, a "nemzetbiztonság ellenes" tevékenysége miatt, számol be róla az ACLJ május 3-i cikke. A cikk szerint az ügyvéd másokat is képviselt emberi jogi ügyben, és az egyik tárgyalás közben tájékoztatta a bíróság az ellene szóló ítéletről.

Az iráni keresztény lelkipásztorról szóló eddigi, itt a blogomon megjelent híreket ide kattintva olvashatjátok.

Személyes megjegyzésem, ami a mai próféciában is olvasható, hogy nem szabad hagyni a megfélemlítés és félelem erejének, hogy visszatartson az elhívásunkban való továbblépéstől. Más témában is lehet olvasni olyan híreket a nagyvilágból, amelyek némelyek részéről a megfélemlítésről szólnak, ami meg akarná határozni a hangulatunkat, gondolatainkat, de mi, akiknek az Úr Jézus Krisztus az erősségünk, éppen hogy a megerősödésünkre használjunk bármilyen megfélemlítést, sőt álljunk ellene, tudva, hogy az Úr még ezeknél is erősebb, és velünk van minden napon - még a fenyegetés és félelemkeltés napjain is - a korszak végezetéig, hogy véghezvigyünk minden ránk bízott munkát az Úrban.

Legyen biztatásul Isten Igéje mindannyiunknak, akár akik Youcefhez hasonló helyzetben vannak, akár más helyzetben: 

"Azért szerelmes atyámfiai erősen álljatok, mozdíthatatlanul, buzgólkodván az Úrnak dolgában mindenkor, tudván, hogy a ti munkátok nem hiábavaló az Úrban." (1 Kor 15:58)