2012. május 28., hétfő

2012 május 28.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle
2012 május 28.


A TROMBITA, BILL BURNS:
Gyere bátran a kegyelmem trónja elé, és részesülj abban a segítségben, amire szükséged van ebben az órában. Én megadom a hatalmat, amire szükséged van ahhoz, hogy győzz és hogy megújulj. Ez az a hatalom, ami elhozza azt az ellátást az életedbe, amire igényt tartasz. Mindezeket azért teszem meg érted, mondja az Úr, mert Én vagyok az, aki szeret téged, és törődik veled és vigyáz rád teljes mértékben és mindenre kiterjedően. Újulj meg ma a hitedben! Fogadd el a szeretetemet! Egy egészen új módon fogom megmutatni magam neked. Emlékezz a szavaimra -- soha nem hagylak el, és nem távozom el tőled. Veled leszek egészen a korszak végezetéig.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Elmélkedj és jussanak eszedbe a jó dolgok. Ez az áldás és a kedvezés időszaka; és amikor a szíved hálás, és ezt a hálát imában fejezed ki, akkor az megnyitja az ajtót a még nagyobb áldásokra. Ezzel szemben a morgolódásod és a panaszkodásod szellemi terméketlenséget fog létrehozni, mondja az Úr. Szánj időt a hálaadásra.
Róma 1:21 Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették Őt, sem néki hálákat nem adtak, hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívük megsötétedett.