2012. február 6., hétfő

2012 02 06

Spirit of Prophecy Bulletin / A Prófétálás Szelleme Hírlevél - Faith Tabernacle of Kremmling
2012 02 06

A TROMBITA, BILL BURNS:
A menny kapui megnyílnak, Én pedig hívlak titeket, hogy menjetek át a kapukon, és vegyétek át mindazt, ami számotokra most megnyílik. Hatoljatok be mindaddig, amíg meg nem kapjátok ennek az időszaknak a kenetét. Dicsérjetek Engem, Én pedig eljövök hozzátok, és helyzetbe hozlak benneteket, hogy készen álljatok a győzelemre és a mostani időszak áldásaira. Minden lehetséges, csak higgyetek! Hittel jöjjetek annak a teljességébe, amit most cselekszem, mondja az Úr. Készítsétek a királyságomba vezető utat! Jöjjetek, és erősítsétek meg magatokat a mostani időben az Én királyságom polgáraiként. Jöjjetek!
Ésaiás 62: 10 Menjetek keresztül, menjetek keresztül a kapukon, készítsetek utat a népnek; töltsétek, töltsétek az országutat, takarítsátok el a köveket, emeljetek zászlót a népek felett.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Szellemben jöjj Hozzám, arra a helyre, amely el van különítve a világtól. Jöjj közel Hozzám, mondja az Úr, oda, ahol elrejtelek és biztonságban tartalak. Erről a helyről ered a gondoskodás és a kegyelem. Ez egy olyan környezet, ahol rendkívüli mértékben kivirágzol és nagyra nősz. Jöjj ide, a békesség és nyugalom helyére, ahol a hited és a bizodalmad letagadhatatlan.
Máté 6:33 "Hanem keressétek először Isten országát, és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek."