2012. január 30., hétfő

2012 01 30


A TROMBITA, Bill Burns--12/01/30:
Ahogy ebben az időszakban Hozzám jössz, mondja az Úr, elő fogom hozni a benned élő Atya természetének az igazi megnyilvánulását. Elvezetlek arra a helyre, ahol megérted, hogy a mennyei állampolgárságod már biztosítva van. Olyan szavakkal foglak megvilágosítani, amelyek elvisznek téged az Én céljaimba, és a királyság dicsőségébe. Azt mondom hát, hogy jöjj! Kelj fel, és emelkedj fel! Indulj el a királyságomba és a kenetem hatalmába! Árnyékoljon be téged az Én dicsőségem. És legyen oltalom a dicsőség felett, és maradjon rajtad mindaddig, amíg kifejti a teljes hatását. Helyezkedj hát úgy, hogy az Enyém legyél, és csak az Enyém, és hogy teljesen átadott szívvel jöjj, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns--12/01/30:
Figyelj oda, mi történik a közvetlen környezetedben, és nézz a természetes dolgok mögé, hogy meglásd a szellemi jelentőségét. Ezáltal elkezded megérteni az adódó lehetőségeidet, amelyek arra szolgálnak, hogy olyan döntéseket hozhass, amelyek felemelnek téged a Szellemben. Nézd és csodáld azokat a szellemi kilátásokat, amelyeket természetes eszközök által hozok neked. Mindazáltal, a te életed nem a földi dolgokhoz kötődik, hanem mennyei kötődésű, mondja az Úr.
1 Korinthus 2:12 Mi pedig nem e világnak szellemét vettük, hanem az Istenből való Szellemet; hogy megismerjük azokat, amiket Isten ajándékozott nékünk.