2011. március 2., szerda

2011 03 02

A TROMBITA, Bill Burns -- 2011/3/2:
Egyeseknek azt akarja mondani az Úr, hogy van egy parázsló szén, ami a szívetekben izzik. Ez csak egy parázs, egy kis fényesség. De Én azt mondom nektek, hogy gerjesszétek fel, gerjesszétek fel azokat a széndarabokat, és hadd égjen a tűz! Gerjesszétek fel. Hívjátok Isten szelét, hogy fújjon arra a kis parázsra, ami bennetek van, és lobbantsa lángra; tegye teljessé a tüzet.
Fújj szél, fújj! Fújj arra a szénre és elevenítsd meg a tüzet! Még egyszer lobbantsd lángra a te népedet a te dicsőségeddel. A Jézus hatalmas nevében, történjen meg mindez! Ámen.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns -- 2011/3/2:
Egyfolytában azt hallottam a szellememben, hogy gyürkőzz neki -- feszülj neki, és hallottam, hogy ezt mondja az Úr: Maradj koncentrált! Az ellenség terveket szőtt arra, hogy elterelje a figyelmedet az előtted álló dolgokról. Tartsd rendben a prioritásokat, és először az első helyen levő dolgokat tedd meg. Én lépésenként foglak vezetni téged, mondja az Úr. Máté 6:33 "De először Isten királyságát keressétek és az Ő igazságosságát, és mindezek a dolgok hozzá lesznek adva nektek."