2011. január 17., hétfő

Értesítés a napi üzenetekről

Szeretettel értesítek mindenkit, hogy Bill és Marsha Burns próféciái egy ideje 11.00 óra utáni hírlevélben érkeznek (továbbra is a hétköznapokon), ami ezért természetesen csak utána lesz fent itt a blogon magyarul.

Akik emailben is megkapják (lásd az email értesítésre felirakozás lehetőségét a jobb oldalon), azok ezután egy 13.00 óra utáni emailben fogják tudni olvasni ezeket (ahogy már ma hétfőn is láthattátok), természetesen nem csak a próféciák magyar fordítását, hanem továbbra is a többi blogbejegyzést is. Erre az időpontra van most lehetőség az automatikus levélküldő beállításaiban. De természetesen már előtte is meg tudjátok nézni itt a blogon a friss bejegyzéseket, üzeneteket.

Ahogy korábban jeleztem, az új munkahelyem miatt nem tudom minden nap időben elkészíteni a fordítást, viszont az Úr adott egy munkatársat, akinek a segítségével meg tudjuk oldani ezt a problémát. Tehát néha az én fordításomban, néha más fordításában olvasható a napi prófétai üzenet. És ez így van jól: ugyanis minden testrészre szükség van Krisztus Testében: "Nem mondhatja pedig a szem a kéznek: Nincs rád szükségem; vagy viszont a fej a lábaknak: Nem kelletek nékem. Sőt sokkal inkább, a melyek a test legerőtelenebb tagjainak látszanak, azok igen szükségesek" (1 Korinthus 12:21-22).

Gyuri