2011. január 3., hétfő

2010 01 03

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns -- 2010/01/03:

Látomásban látom egy gépkocsi motorját, amit be kell állítani, hogy jobban menjen. Készülj arra, hogy kiigazításokat tegyél, miközben állítok rajtad, hogy betölthesd a rendeltetésedet a teljes összkép szerint. Olyan dolgok, amik egykor könnyen felkeltették az érdeklődésedet, le lesznek cserélve azokra, amik jobban illenek a szellemi érettséged szintjéhez.

Ahogy folyamatosan egyre közelebb jössz Hozzám, egy új látószögből fogod látni a teremtésemet. Az ég kékebbnek fog látszani, a fű zöldebbnek, noha a világi érdeklődések és a testi kívánságok kielégítése legfeljebb másodlagosak lesznek. Az írott Ige iránti ismereted pedig egyesülni fog a tapasztalataiddal, és ezáltal friss, életadó kinyilatkoztatások fognak születni.

Amikor már éppen azt gondolod, hogy elveszítetted az éleslátásodat, akkor a szellemi tisztánlátás úgy fog előjönni, mint ahogy a lencsén keresztül a kép fókuszba jön. Nagyobb mélységgel és világossággal fogsz látni és megkülönböztetni dolgokat, mint valaha. Számíts rá, hogy határozottabb leszel azokban a dolgokban és problémákban, amelyekben eddig kettősség volt benned. Ehelyett koncentráltabb leszel és hatékonyabb. Egyfolytában azt a kifejezést hallottam a szellememben, hogy "kvantumugrás". Ki fogod szélesíteni a látóköröd körvonalait. Ez azt jelenti, hogy túl fogsz lépni a szokásos korlátaidon, egy új területre a felfogásodban és a tevékenységedben. Nem fogod többé hagyni, hogy a körülmények vagy az emberek visszatartsanak vagy megakadályozzák, hogy megvalósítsd a szellemi és a természetes teljesítőképességed lehetőségeit.

Én megszaggattalak, de be is gyógyítalak. Ami rombolásnak tűnt, az csak egy jó nagytakarítás volt, hogy eltűntesse az életedből azokat a dolgokat, amik már nem odavalók. Felszabadultál azok alól a dolgok alól, amelyek visszatartottak, vagy szellemi stagnálást okoztak, és most már nagyobb szabadságérzettel mehetsz tovább.

Ne gyötörd magad azzal, hogy olyan dolgokon gondolkodsz, hogy miket nem tudsz megtenni. Ne hagyd, hogy dobozba zárt játékfigura legyél, akit a régi gondolatmenetek lekorlátoznak. Ahelyett, hogy arra koncetrálsz, amit képtelen vagy megtenni, engedd meg, hogy Én kijelentsem a te lehetőségeidet. Én veled vagyok, hogy túlvigyelek azokon, amik a felfogásod szerint korlátozottságok.

Új magaslatokra viszlek. Gyönyörködni fogsz a látványban, de Rám kell várnod, ahelyett, hogy egyedül kirohannál elbizakodottan. Ez egy olyan idő lesz, amikor meg fogod ismerni a különbséget az Én Szellemem vezetése és a saját lelked impulzusai között. Én tökéletes időzítéssel foglak vezetni téged, ha várni fogsz Rám, és bízni fogsz Bennem, mondja az Úr.

Példabeszédek 3:5-6 Bízz az Úrban teljes szíveddel, és ne támaszkodj a saját felfogásodra; minden utadban ismerd el Őt, és Ő vezérelni fogja ösvényeidet.