2010. december 11., szombat

Elaine Tavolacci: Isten Lehelete

2010 december 11.

ELAINE TAVOLACCI
Staten Island, NY

Isten Lehelete

Azt mondja az Úr: arra vágyom, hogy szemtől szemben legyek veled, ugyanúgy, mint ahogy Elizeus visszahozta az életbe a sunemita asszony fiát. Éppen úgy, ahogy Elizeus ráfeküdt arra a kisfiúra, száját a szájára téve, szemét a szemére, kezét a kezére, a halott fiú teste megelevenedett az Én Szellememtől, és a fiú életre kelt. Hagyd, hogy életet leheljek a lényedbe, hogy te is életre kelj.

Arra vágyom, hogy újraélesszelek az Én pneumámmal (Szellememmel) és életre keltsem benned azokat a halott területeket. Ne félj ettől az intimitástól, hanem fogadd az Én dicsőségemet, és Én felfrissítelek, és mindent újjá teszek. Most van az az időszak, amikor isteni találkozásokat indítok el, mondja az Úr.

2 Királyok 4: 32 - 35
És bement Elizeus a házba, és ímé a gyermek ott feküdt halva az ő ágyán. És bement, és bezárta az ajtót magára és a gyermekre, és könyörgött az Úrnak. És az ágyra felhágván, a gyermekre feküdt, és az ő száját a gyermek szájára tevé, szemeit szemeire, kezeit kezeire, és ráborult, és megmelegedék a gyermek teste. Azután felállott, és egyszer alá és fel járt a házban, majd újra felment és reáborult. Akkor a gyermek prüsszente vagy hétszer, és felnyitá szemeit a gyermek.