2010. november 2., kedd

Darlene Zschech a Hillsongból - új elhívásba lép!

A Breaking Christian News cikke (az eredeti angol változat ide kattintva olvasható)
Magyar változat: Országh György
-  -  -  -  -
Darlene Zschech elhagyja a Hillsong Gyülekezetet és új elhívásba lép
Teresa Neumann (November 2, 2010)
"Egy olyan időszakba lépünk át, amelyről hisszük, hogy csodálatos és gyümölcsöző lesz."

Darlene Zschech
(Ausztrália)—A dicsőítés vezető, Darlene Zschech elhagyja a Hillsong Gyülekezetet, hogy férjével Mark-kal együtt vezető pásztor legyen a Church Unlimited-nél (kb.: "Korlátlan Gyülekezet") Sydney közelében. (Fotó: DarleneZschech.com) 

Zschech, aki 25 éven át vezetett dicsőítést a Hillsongnál, és több világhírű dal szerzője, januárban kezdi új pásztori szerepét.
"Rendkívüli megtiszteltetés számunkra, és NAGYON izgatottak vagyunk, ahogy közeledünk ehhez a nagyszerű lehetőséghez, hogy a Central Coast területén élő emberek felé szolgáljunk, és mindenki felé a Church Unlimited-ben. Egy olyan időszakba lépünk át, amelyről hisszük, hogy csodálatos és gyümölcsöző lesz," mondta Mark Zschech. "Nagyon úgy érezzük, hogy Isten a Central Coast területére hívott el bennünket, hogy egy valódi komoly hatást gyakoroljunk ott. És az a két szó, ami a szívünkön van: a vezetés és az építés. Építeni akarunk egy olyan gyülekezetet, ami mindenkié."
A Hillsong pásztora, Brian Houston ezt mondta a gyülekezetének: "Jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, sőt a gyülekezetvezetőink és presbitereink is jónak érzik, mivel Mark és Darlene már nagyon régóta igazi vetést vetettek a gyülekezetünkbe. A Zschech család szerves része volt a gyülekezet családjának, és habár nagyon fognak hiányozni, úgy érezzük, hogy ez egy jó és időszerű lépés a számukra."
Egy Christian Post riport szerint a Zschech házaspár továbbra is részt fog venni különböző Hillsong-os dicsőítő projektben, többek között egy hamarosan megjelenő élő album elkészítésében, valamint Hillsong konferenciákon.