2010. szeptember 28., kedd

Globális Imanap Jeruzsálem Békességéért - élő közvetítés!

Szeretném megosztani veletek a GOD TV-től jött hírlevél tartalmát:

- - - - -
"Kihívásokkal teli napokban élünk, amikor Jeruzsálem mindenfelől rettenetes nyomás alatt áll. A hűséges emberek érte mondott imádságai meg fogják változtatni a dolgokat, ahogy együtt kiállunk október 3-án."

- mondja Robert Stearns tiszteletes (az Imanap Jeruzsálem Békességéért társelnöke)

Ahogy a Biblia megmondta, Jeruzsálem valóban "részegítő pohárrá" lett (az angol szerint "ellenkezés poharává" - a ford. megj.) a globális színtéren (Zak. 12:2-3). Isten világszerte megmozgatja a keresztények szívét, hogy emeljék fel a szavukat buzgó közbenjárással Jeruzsálemért és minden lakosáért. Október 3-án, vasárnap, több tízmillió keresztény összefog az egész világon a Globális Imanapon Jeruzsálem Békességéért, amely globális szinten egy különlegesen kiválasztott nap több mint 1200 vezető részéről!

A GOD TV ezt a világméretű imanapot ÉLŐBEN fogja közvetíteni a Tayelet Haas Promenade-ról, amelynek Jeruzsálem óvárosára nyílik a kilátása. Robert Stearns tiszteletes fogja vezetni a jeruzsálemi rendezvényt, amelynek körülbelül 300.000 gyülekezet lesz a résztvevője több mint 175 országból.

A különleges vendégek között lesz Nir Barkat polgármester, Dr. Michael Little (a CBN - Christian Broadcasting Network - elnöke), Shlomo Riskin rabbi Efrat-ból, a Knesset tagjai (azaz izraeli országgyűlési képviselők), illetve más nemzetközi keresztény és zsidó vezetők.

- - - - -
A hírlevél információi alapján az Egyesült Királyságban például délután 3-kor lesz az élő közvetítés, ami azt jelenti, hogy nekünk magyarországi idő szerint október 3-án vasárnap 16:00 órakor kell látnunk az élő adást a GOD TV oldalán.

További információk: www.god.tv

Fordítás: Gyuri