2010. május 3., hétfő

2010 05 03

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns -- 2010 május 3:

Egy olyan felfordulást éltél át, hogy amiről azt gondoltad, hogy számíthatsz a stabilitására, az nem maradt stabil. A megtapasztalt nehézségek azt a célt szolgálták, hogy arra a helyre hozzanak téged, ahol az erősségedet és tűrőképességedet Bennem találod meg, mondja az Úr.

Megnyitom a szemeidet, hogy még tisztábban lásd azt a szellemi valóságot, ami benned és körülötted van. Ha átadod magad ennek a munkának, amit a Szellemem végez, akkor egy határozott váltás lesz a tudatosság terén, mert a tudatod első szintje többé nem a test és a lélek, hanem szellemi valóság lesz.

Vedd észre a lehetőségeket arra, hogy olyan változtatásokat tegyél a környezetedben, hogy az méginkább alkalmas legyen a szellemi érzékenység kiszolgálására. A szükségleted, hogy elvonulj velem, a gyakorlati és evilági létezés figyelemelterelésétől távol, még hangsúlyosabb lesz, sőt prioritást fog élvezni az előtted álló napokban.

Máté 6:6 De ti, amikor imádkoztok, menjetek be a szobátokba, és amikor bezártátok az ajtót, imádkozzatok az Atyátokhoz, aki a rejtekhelyen van; és a ti Atyátok, aki titkon lát titeket, nyilvánosan fog megjutalmazni.

Máté 14:23 És amikor Ő (Jézus) elküldte a tömeget, felment a hegyre egymaga imádkozni. Amikor pedig eljött az este, egyedül volt ott.

Habár az életed sok különböző oldala ideiglenes, van egy örök vonal, ami az egész életedet átszövi. Bízhatsz Bennem, hogy oda helyezlek, ahol a leghatékonyabb tudsz lenni az örökkévaló célok szerint. Megnyitottam ajtókat, amiket egy ember sem tud bezárni, és bezártam ajtókat, amiket egy ember sem tud kinyitni. Bízz Bennem ebben a dolgoban, és ne félj. Ismerem az egészet, az elejétől fogva a végéig, és ezek a dolgok együtt fognak működni a te legnagyobb javadra.

Az ellenség megtesz minden tőle telhetőt, hogy elszigeteltnek érezd magad, magányosnak, és a világ söpredékének. De ő hazug, és a hazugságok atyja. Nehogy megengedd, hogy ez a kárhoztatás bármilyen helyet kapjon benned. Tudd meg, hogy értékes vagy a szememben, és Én melletted vagyok. Olyan emberek társaságába tartozol, akik Isten Királyságában élnek és járnak, akik a céljukat és az egységüket a Szellemben találják meg.

1 Péter 2:9 De ti kiválasztott nemzetség, királyi papság, szent nemzet vagytok, az Ő különleges népe, hogy hirdethessétek Annak a dicséretét, aki kihívott benneteket a sötétségből az Ő csodálatos világosságába.

Keményen ostoroztak a körülmények - sötétség és baj mindefelől, de túlélted életed néhány legnagyobb próbatételét. Nézd! Amiket elszenvedtél, bár látszólag elgyengítettek akkor, csak még erősebbé és eltökéltebbé tettek. Örvendezz a kegyelmemben, mondja az Úr!

Cséplés alatt vagy, hogy a búza és a polyva elkülönüljön, hogy meg legyen különböztetve a lélek és a szellem; a vallásos gyakorlat és a szellemi valóság. Ami túléli a csépelést, az tiszta lesz, szent és érinthetetlen a világ számára, a test számára és az ördög számára. A büszkeség félreáll, hogy helyette az ösztönös alázat kapjon helyet, amint átadod magad ennek a folyamatnak.

Róma 8:28 És tudjuk, hogy minden együttműködik azoknak a javára, akik szeretik Istent, azoknak, akik az Ő célja szerint el vannak hívva.

A próba időszakát a helyreállítás ideje fogja követni. A próba bizonyságot tesz a szereteted és az engedelmességed mellett. Azután Én fogok őrködni felette, hogy újjáépülj.

Jeremiás 31:2-4 Ezt mondja az Úr "A nép, amely túlélte a kardot, kegyelmet talált a pusztában - Izrael, amikor mentem, hogy nyugalmat adjak neki." Az Úr régről megjelent nekem, ezt mondva: "Igen, örökkévaló szeretettel szerettelek meg téged; ezért kegyelemmel vonzottalak. Újra felépítelek, és újjáépülsz, ó Izrael szűze! Újra fel leszel ékesítve csörgődobjaiddal, és előjössz az örvendezőkkel együtt táncolva."