2010. április 26., hétfő

Felfedezések ...

Az utóbbi időkben egyre több olyan felfedezésem van, Isten segítségével, mások tanítása segítségével, amelyek a "Kezdetek"-ről szólnak. Egyre több téma van, amik egymástól függetlenek, független szolgálóktól, különböző forrásokból, vagy akár források nélkül közvetlenül az igéből, amelyek a Teremtés könyvének első fejezeteiből táplálkoznak, legalábbis nagy mértékben. Nem feltétlenül csak azokról a fejezetekről szólnak, de a kezdetek történeteinek (1 Mózes 1-6 fejezetek), állapotának a megértése egyre több dolgot világít meg...

Részleteket is szeretnék írni erről, és fogok is valamilyen formában.

Egyelőre gondolatébresztőnek (azoknak, akik tudnak angolul) néhány link egy-két érdekes témáról (videók):

http://event.cbn.com/spiritualgifts/event/?EventID=120302
Az Atya szeretetéről, érdekes gondolatok, több mint a megszokott üzenet ebben a témában. (Akik beszélnek: James és Denise Jordan - a szolgálatuk honlapja: http://www.fatherheart.net)

http://www.god.tv/video/play?video=244
"Alien Encounters Conference" Idegenekkel (azaz ufókkal) kapcsolatos, erről is ismertem bibliai tanításokat, de itt olyan szinten kapsz világos bibliai válaszokat, tényekkel, hétköznapi hírekkel párosítva, ahogyan nem nagyon szokták feszegetni ezt a valóságos témát. Több részből áll, ez a link az első előadásra visz a GODtv-n, ott megtalálod a többit is. (Előadók: Chuck Missler és Mark Eastman)